Avokadoröra på rågbröd

7
1
Avokadoröra på rågbröd

Grovt rågbröd med krämig avokado är en favoritkombination. Ta avokadoröran till nästa nivå med rosépeppar, krispiga solrosfrön och citron för härlig syrlighet. Så lätt, så gott!

Avokadoröra på rågbröd

Ingredienser

2-4
1/2 dl bordsmargarin (gärna Becel Valnöt)
2 mosade avokador
skal och saft av 1 citron
2 msk hackad persilja
1 krm rosépeppar
salt

Till servering

4 skivor rågbröd
1 dl rostade solrosfrön

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Recept och bild i samarbete med Becel.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentar

Ingemar

2018-03-18

Becel??? Finns det i kemi hyllan? Ni har väl skrivit fel? Det ska väl vara smör?

Redaktionen ICAse

2018-03-19

Hej Ingemar! Nix vi har inte skrivit fel :) Receptet är ett samarbete med Becel och deras produkt med valnötsolja som är ett bra veganskt alternativ för den som vill äta växtbaserat på smörgåsen. Givetvis går det bra att byta ut mot smör. Hälsningar Ulrika