Avokadoröra på rågbröd

Betyg 4.6 av 5.
8 personer har röstat
1
Avokadoröra på rågbröd

Grovt rågbröd med krämig avokado är en favoritkombination. Ta avokadoröran till nästa nivå med rosépeppar, krispiga solrosfrön och citron för härlig syrlighet. Så lätt, så gott!

Avokadoröra på rågbröd

Ingredienser

2-4 portioner
1/2 dl bordsmargarin (gärna Becel Valnöt)
2 mosade avokador
skal och saft av 1 citron
2 msk hackad persilja
1 krm rosépeppar
salt

Till servering

4 skivor rågbröd
1 dl rostade solrosfrön

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.6 av 5.
8 personer har röstat

Kommentar

Becel??? Finns det i kemi hyllan? Ni har väl skrivit fel? Det ska väl vara smör?

Ingemar

2018-03-18

Hej Ingemar! Nix vi har inte skrivit fel :) Receptet är ett samarbete med Becel och deras produkt med valnötsolja som är ett bra veganskt alternativ för den som vill äta växtbaserat på smörgåsen. Givetvis går det bra att byta ut mot smör. Hälsningar Ulrika

Redaktionen

2018-03-19

Testa liknande recept

Avokado wraps
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillat bröd med cheddarröra
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rågbröd med stekt ägg, avokadokräm & kalkon
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rågbröd med kalkon, bönkräm & inlagd paprika
Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kräftskagentoast
Betyg 2.6 av 5.
102 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Syrad morotssmörgås
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga