Avokadoröra på rågbröd
Grovt rågbröd med krämig avokado är en favoritkombination. Ta avokadoröran till nästa nivå med rosépeppar, krispiga solrosfrön och citron för härlig syrlighet. Så lätt, så gott!
Ingredienser
2-4 portioner
1/2 dl bordsmargarin (gärna Becel Valnöt)
2 mosade avokador
skal och saft av 1 citron
2 msk hackad persilja
1 krm rosépeppar
salt
Till servering
4 skivor rågbröd
1 dl rostade solrosfrön
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Becel??? Finns det i kemi hyllan? Ni har väl skrivit fel? Det ska väl vara smör?
Ingemar
2018-03-18Hej Ingemar! Nix vi har inte skrivit fel :) Receptet är ett samarbete med Becel och deras produkt med valnötsolja som är ett bra veganskt alternativ för den som vill äta växtbaserat på smörgåsen. Givetvis går det bra att byta ut mot smör. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2018-03-19