Syltad svamp och rödlök

Betyg 3.5 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Syltad svamp och rödlök

Trattkantareller och rödlök i en syrlig sockerlag med kryddor som kanel, lagerblad och stjärnanis är ett grymt tillbehör till viltfärsbiffar eller söndagsstek.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2013

Syltad svamp och rödlök

Ingredienser

10 portioner
1 l trattkantareller eller kantareller
1 rödlök
2 dl socker
1 dl ättiksprit (12 %)
2 dl vatten
2 kanelstänger
3 lagerblad
2 stjärnanis

Gör så här

00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Jättegott till kött ,hållbarhet i kylskåpet har en burk som är 1 år ?

    Lizzi

    Hej Lizzi! Ursäkta sent svar. Vårt bästa tips för att avgöra hållbarheten är att titta, lukta och smaka! Ser det bra ut (ingen synlig mögel) så lukta på den och om den inte luktar illa så ta en liten smakbit. Smakar den bra så ska det gå att äta den fortfarande. Kul att höra att du gillar receptet! Hälsningar Elina

    ICA-köket

  • Hej Helen! Det är faktiskt vanliga trattisar, så det är nog bara fotoljuset som lurar ögat.

    Ica-köket

  • Det är rödgul trumpetsvamp ni har på bilden.

    Helene

Näringsvärde per portion

Energi347 KJ / 83 kCal
Fett0.1 g
Kolhydrater19 g
Protein0.5 g

Testa liknande recept

  • Kryddig äppelkompott
    Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Jordgubbssylt med stjärnanis
    Betyg 3.4 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Syltade kantareller
    Betyg 4.2 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Syltade clementiner
    Betyg 3.2 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kryddlag
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad