Syltad lök och svamp

Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Syltad lök och svamp

Det här receptet på syltad lök och svamp är ett spännande och läckert tillbehör med rustika smaker. Inläggningen tar lite tid och behöver stå en timme innan servering för att dra åt sig alla goda smaker, men det blir otroligt gott.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2004

Syltad lök och svamp

Ingredienser

4 portioner
1 dl inläggningslag (se länk nedan under steg 1)
2 dl vatten
150 g kantareller eller shiitakesvamp
1 - 1 1/2 msk olivolja
salt
peppar
1 rödlök
2 - 2 1/2 msk finhackad persilja

Gör så här

00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Ska lagen vara,kall

    Lena

    Hej Lena! Ja, den kan vara kall men det är inget måste. Vänliga hälsningar Tove

    ICA-köket

  • Det är otydligt formulerat: "Låt stå en timme före servering". Var det inte svamp i glasburk det skulle bli? Om man hade velat äta direkt hade man ju inte behövt inläggningslagen.

    Sara

Testa liknande recept

  • Syltade kantareller
    Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kantarellstuvning
    Betyg 4.7 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kantarelltoast
    Betyg 4.8 av 5.89 personer har röstat
    Receptet har 19 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Smörstekta kantareller
    Betyg 4.5 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad