Svenssons kaviarsnurror

Betyg 4.2 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Svenssons kaviarsnurror

Kaviarsnurror är ett utmärkt drinktilltugg som ger en lyxig känsla och som passar utmärkt vid lite mer festliga tillfällen. Gör en enkel men utsökt blandning av schalottenlök, kaviar, crème fraiche och riven ost som du sedan brer ut på din smördeg.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2002

Svenssons kaviarsnurror

Ingredienser

4 portioner
1 schalottenlök
1 dl lätt crème fraiche
1 dl kaviar
1 dl riven ost (gärna västerbotten)
1 rektangulär kyld smördeg (à 275 g)

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

5 st
  • Går dessa att frysa in?

    Lisa

    Hej Lisa! Det är ju alltid lite knepigt att frysa in bakad smördeg, eftersom den kan bli lite torr och seg. Däremot skulle du kunna göra fyllningen och rulla ihop degen och sen frysa rullen. Då kan du ta ut rullen, låta tina och sen skära och baka av. Vänliga hälsningar Tove

    ICA-köket

  • Dessa snurror är jättegoda och enkla att göra. Jag gjorde för några år sedan en annan variant av kaviarsnurror med dill i och de var också smarriga.

    Lena

  • Otroligt god! lätt att göra, stora och små tyckte denna var god.

    Carina

Testa liknande recept

  • Användbara röran
    Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Lyxig Janssons extra allt
    Betyg 4.8 av 5.39 personer har röstat
    Receptet har 12 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Picknick i det gröna
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ugnstorsk med kaviarsås
    Betyg 2.7 av 5.243 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad