Svampfylld spättafilé
![Svampfylld spättafilé](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
En briljant, smakrik svampfylld spättafilé. Fräsch och aptitlig med bredbar kantarellost. Tillagas i ugn med grädde och färsk timjan. Med kokt pressad potatis och underbar broccoli får du en välsmakande måltid.
![Svampfylld spättafilé](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
600 g färsk eller fryst spättafilé
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
1 dl mjukost med kantarellsmak
3 msk färsk timjan
1 dl mjölk
1 msk potatismjöl
1/2 dl ströbröd
Till servering
kokt potatis
broccoli
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Det står inte angivet hur mycket grädde receptet ska innehålla.
Helena
2010-02-10