Svamp- och mandelpotatisgratäng med sötsyrliga haricots verts

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Svamp- och mandelpotatisgratäng med sötsyrliga haricots verts

Denna lyxiga gratäng gör du på nolltid! Färdig potatisgratäng av mandel blandas med stekt svamp och haricot verts som stekts i honung och rödvinsvinäger. Servera till en bit karré eller kycklingfilé och dina middagsgäster kommer inte bli besvikna!

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

4 portioner
300 g frysta haricots verts (bönor)
200 g fryst svampmix
1 msk smör eller margarin
1 krm salt
1/2 krm peppar
800 g färdiglagad potatisgratäng
1 rödlök
1 msk olivolja
1 msk honung
1 msk rödvinsvinäger

Till servering

karré eller kyckling
haricots verts (bönor)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2458 KJ / 589 kCal
Fett28.1 g
Kolhydrater39.7 g
Protein38.9 g

Testa liknande recept

  • Enkel grekisk potatisgratäng
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Enkel laxpudding
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Potatistårta
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Chorizogratäng med grönkål
    Betyg 4 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad