Svamp- och löktoast med ägg och sikrom

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Svamp- och löktoast med ägg och sikrom

Champinjonernas nötiga och runda smak passar till förrätt eller brunch på en toast med lök, ägg, sidfläsk och sikrom. Låt svampen få ordentlig färg, då smakar de som mest!

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2012

Svamp- och löktoast med ägg och sikrom

Ingredienser

4 portioner
300 g stora champinjoner
2 rödlökar
150 g varmrökt sidfläsk
1 1/2 msk smör
2 krm salt
1 krm nymalen svartpeppar
1/2 msk olivolja till stekning
1 tsk repad timjan
4 skivor ljust surdegsbröd
1 msk senap
4 ägg
1 burk sikrom (à 80 g)
2 dl babyspenat (à 20 g)
1/2 tsk vitvinsvinäger
1 tsk olivolja att blanda med vinäger
1 liten bit pepparrot
flingsalt

Gör så här

00:04:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Böcklingrulle med sikrom
    Betyg 3.5 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kålrabbi med smetana och sikrom
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Taramasalatadipp med primörer
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad