Svamp- och löktoast med ägg och sikrom

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Svamp- och löktoast med ägg och sikrom

Champinjonernas nötiga och runda smak passar till förrätt eller brunch på en toast med lök, ägg, sidfläsk och sikrom. Låt svampen få ordentlig färg, då smakar de som mest!

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2012

Svamp- och löktoast med ägg och sikrom

Ingredienser

4 portioner
300 g stora champinjoner
2 rödlökar
150 g varmrökt sidfläsk
1 1/2 msk smör
2 krm salt
1 krm nymalen svartpeppar
1/2 msk olivolja till stekning
1 tsk repad timjan
4 skivor ljust surdegsbröd
1 msk senap
4 ägg
1 burk sikrom (à 80 g)
2 dl babyspenat (à 20 g)
1/2 tsk vitvinsvinäger
1 tsk olivolja att blanda med vinäger
1 liten bit pepparrot
flingsalt

Gör så här

00:04:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Pepparrot- och forellromspotatis
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Surdegsmacka med varmrökt lax
Betyg 4.4 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kålrabbi med smetana och sikrom
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Potatisgratäng med löjrom och pepparrot
Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Äggstanning med forellrom och pepparrot
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gravad lax med löjromskräm, gurka och pepparrot
Betyg 4.8 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad