Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Svalka efter hetta - Fruktsallad med yoghurt

En perfekt och snabblagad dessert till varma sommardagar! Du marinerar valfria frukter, till exempel ananas, äpple, apelsin och druvor i florsocker och limejuice. Servera denna mumsiga fruktsallad med turkisk yoghurt och honung.

Detta är ett recept från Buffé nr 2, 2007
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skiva upp några goda frukter som t ex ananas eller mango tillsammans med äpple, apelsiner och vindruvor.
  2. Låt marinera i juicen av pressade limefrukter utrört med florsocker.
  3. Servera med turkisk eller grekisk yoghurt och ringla honung över.

Ingredienser

Portioner: 4
  • ananas eller mango
  • 1 äpple
  • 2 apelsiner
  • 1/2 ask vindruvor (à 500 g)
  • juicen av 3 pressade limefrukter
  • 2 msk florsocker
  • turkisk eller grekisk yoghurt
  • honung
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?