Den fruktiga mimosasalladen är en klassiker på julbordet men har även ett brett användningsområde under de varma sommarmånaderna. Den passar fint till de flesta kalla kötträtter och som fyllning i den alltid lika uppskattade smaskiga smörgåstårtan.
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädde mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag använder, konserverad Ananas och fruktcoctail. Enbart från del monte
Catarina
2020-08-10Helt fantastisk! Jag har även i lite Himalaya salt och svartpeppar. 5 stjärnor.
Catarina
2020-06-30Tack Catarina, 5 stjärnor!! Vi blir nästan lite malliga :) Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-07-01Ska prova men jag ska veganisera den, så det blir spännande
Rose-marie
2020-02-05