Stuvade persiljemorötter är ett perfekt tillbehör till kött eller fisk. Du kokar upp morötterna och blandar sedan med bladpersilja, smör, vetemjöl och mjölk - resultatet blir en krämig och härlig morotsstuvning, full av smak!
Ingredienser
4 portioner
3
morötter
1
knippe bladpersilja
1 1/2
msk
smör
1 1/2
msk
vetemjöl
3
dl
mjölk
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
10
6 st
Kommentarer
Johan
2022-12-19
Potatismos passar inte. Kokt potatis 🥔 bättre och ett par stänk tabasco på stuvningen då blir det bra
Anette
2022-12-06
Det är jättegott har ätit det flera gånger båd till falukorv o köttbullar
Gert
2021-07-12
Jag tycker att det kunde vara 50% mer morötter i förhållande till såsen enligt receptet.
Tänk på hur du vill ha det när du lagar till.
Kommentarer
Johan
2022-12-19Potatismos passar inte. Kokt potatis 🥔 bättre och ett par stänk tabasco på stuvningen då blir det bra
Anette
2022-12-06Det är jättegott har ätit det flera gånger båd till falukorv o köttbullar
Gert
2021-07-12Jag tycker att det kunde vara 50% mer morötter i förhållande till såsen enligt receptet. Tänk på hur du vill ha det när du lagar till.