Stuvade morötter med persilja

Stuvade morötter är ett perfekt tillbehör till kött eller fisk. Du kokar upp morötterna i saltat vatten, gör en stuvning av mjölk, smör, vetemjöl och persilja - resultatet blir en krämig och härlig morotsstuvning, full av smak!

Gör så här
00:03:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi489 KJ / 117 kCal
Fett7 g
Salt0.2 g
Kolhydrater10 g
Protein4 g
Kommentarer
8 stBilligt, gott, snabblagat m stekt falukorv till. Dubblerade så det blev rejält.
Viktoria
Supergott👍😍😃
Kristina
Potatismos passar inte. Kokt potatis 🥔 bättre och ett par stänk tabasco på stuvningen då blir det bra
Johan
Det är jättegott har ätit det flera gånger båd till falukorv o köttbullar
Anette
Jag tycker att det kunde vara 50% mer morötter i förhållande till såsen enligt receptet. Tänk på hur du vill ha det när du lagar till.
Gert
Godare och nyttigare att servera vanlig kokt potatis istället för mos!
Annika
Vad är "valiga" morötter? Vilka är "ovanliga"???? SA
Siv
Jättegott. Fast jag använde "vanliga" morötter. Barnen var förtjusta
Jeanette