Stuffing med tranbär och salvia

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
0
Stuffing med tranbär och salvia

Den här kalkonstuffingen får sin ljuvliga smak av tranbär och salvia, och är ett lika vackert som smakrikt tillbehör till kalkon. Stuffingen kan man om man vill antingen stoppa (”stuffa”) i kalkonen, men likväl tillaga och ätas vid sidan av.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2012

Stuffing med tranbär och salvia

Ingredienser

8 portioner
100 g frysta eller färska tranbär (lingon går också bra)
1 apelsin skal och juice (1 apelsin motsvarar ca 1 dl pressad juice)
1 gul lök
smör
5 dl färskrivet/mixat vitt bröd
20 färska finhackade salviablad
1 krm salt

Gör så här

Så här gör du- texten är avsedd för 8 portioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Tranbärssill med apelsin
Betyg 3.1 av 5.
45 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Apelsinsallad med lingon och lufttorkad skinka
Betyg 4.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rödkål med lingon
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tranbärs- eller lingonglögg med ingefära
Betyg 3.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rimmad fläsklägg med lingonchutney
Betyg 3.1 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Alkoholfri negroni med lingon
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga