Stuffing med tranbär och salvia
![Stuffing med tranbär och salvia](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_65439/cf_259/stuffing_med_tranbar_och_salvia.jpg)
Den här kalkonstuffingen får sin ljuvliga smak av tranbär och salvia, och är ett lika vackert som smakrikt tillbehör till kalkon. Stuffingen kan man om man vill antingen stoppa (”stuffa”) i kalkonen, men likväl tillaga och ätas vid sidan av.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2012
![Stuffing med tranbär och salvia](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_65439/cf_259/stuffing_med_tranbar_och_salvia.jpg)
Ingredienser
8 portioner
100 g frysta eller färska tranbär (lingon går också bra)
1 apelsin skal och juice (1 apelsin motsvarar ca 1 dl pressad juice)
1 gul lök
smör
5 dl färskrivet/mixat vitt bröd
20 färska finhackade salviablad
1 krm salt
Gör så här
Så här gör du- texten är avsedd för 8 portioner.
Har du lagat receptet?
Kommentarer