Stuffing med tranbär och salvia

Betyg 2.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Stuffing med tranbär och salvia

Den här kalkonstuffingen får sin ljuvliga smak av tranbär och salvia, och är ett lika vackert som smakrikt tillbehör till kalkon. Stuffingen kan man om man vill antingen stoppa (”stuffa”) i kalkonen, men likväl tillaga och ätas vid sidan av.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2012

Stuffing med tranbär och salvia

Ingredienser

8 portioner
100 g frysta eller färska tranbär (lingon går också bra)
1 apelsin skal och juice (1 apelsin motsvarar ca 1 dl pressad juice)
1 gul lök
smör
5 dl färskrivet/mixat vitt bröd
20 färska finhackade salviablad
1 krm salt

Gör så här

Så här gör du- texten är avsedd för 8 portioner.
00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Tranbärssill med apelsin
    Betyg 3.1 av 5.45 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Alkoholfri negroni med lingon
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Nyponnyp
    Betyg 2.3 av 5.35 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tranbärssås
    Betyg 4.4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Rödkål med lingon
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad