Strimlad biffsallad med valnötter och ädelost
Ett stiligt och mättande recept på strimlad biffsallad med valnötter och ädelost. Du marinerar och grillar ryggbiff som du serverar med en potatissallad smaksatt av en fantastisk dressing med smak av honung och jalapeño!
Ingredienser
4 portioner
4 skivor ryggbiff (à ca 125 g)
Glaze
2 msk honung
1/2 dl soja
1/2 tsk ingefära
saft och finrivet skal av 1/2 lime
Honungs- och jalapeñodressing
1/2 dl dijonsenap
1/2 dl honung
2 msk vitvinsvinäger
1 dl olivolja
ca 1 - 1 1/2 jalapeño
Potatissallad
300 g kokt färskpotatis
100 g blandad sallad
2 päron
60 g smulad ädelost
1 dl valnötter
1 ask krasse
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ska potatisen vara varm eller kall?
Maria
2024-01-19Hej Maria! Den ska vara kall men ljummen funkar lika bra. Hälsningar Niclas
Redaktionen
2024-01-22Det här blev en storfavorit på matbordet! Uteslöt jalapeño då vissa magar inte tål den, blev kanongott ändå!
Eva
2023-06-13Otroligt goda smaker och en favorit vi kommer göra igen. Vi kommer dock halvera mängden dijonsenap som nu tog över helt.
Ida
2022-07-08