Ett stiligt och mättande recept på strimlad biffsallad med valnötter och ädelost. Du marinerar och grillar ryggbiff som du serverar med en potatissallad smaksatt av en fantastisk dressing med smak av honung och jalapeño!
Ingredienser
4 portioner
4 skivor ryggbiff (à ca 125 g)
Glaze
2 msk honung
1/2 dl soja
1/2 tsk ingefära
saft och finrivet skal av 1/2 lime
Honungs- och jalapeñodressing
1/2 dl dijonsenap
1/2 dl honung
2 msk vitvinsvinäger
1 dl olivolja
ca 1 - 1 1/2 jalapeño
Potatissallad
300 g kokt färskpotatis
100 g blandad sallad
2 päron
60 g smulad ädelost
1 dl valnötter
1 ask krasse
Gör så här
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
Betyg 4.5 av 5.
88 personer har röstat
1 st
Kommentar
Otroligt goda smaker och en favorit vi kommer göra igen. Vi kommer dock halvera mängden dijonsenap som nu tog över helt.
Kommentar
Otroligt goda smaker och en favorit vi kommer göra igen. Vi kommer dock halvera mängden dijonsenap som nu tog över helt.
Ida
2022-07-08