Storsjöhyttans rödingsallad | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Storsjöhyttans rödingsallad

En fräsch sallad av röding, blomkål, broccoli, potatis, körsbärstomater, rödlök och pumpakärnor. Rödingen, det vill säga fisken, gör att salladen blir extra matig och mättande. Enkelt och jättegott!

Detta är ett recept från Buffé nr 3, 2003
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Bryt fisken i mindre bitar.
  2. Skiva potatis, sötpotatis och lök. Bryt isär blomkål och broccoli i buketter. Koka mjuka i lättsaltat vatten.
  3. Halvera tomaterna. Rosta pumpakärnorna lätt gyllenbruna i lättoljad stekpanna.
  4. Riv bitar av salladsbladen för hand. Blanda alla ingredienser på ett stort fat.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 6
  • 300 g varmrökt och rensad röding eller annan rökt fisk
  • 1/2 kg kokt skalad potatis
  • 1 stor kokt sötpotatis
  • 1 rödlök
  • 2 små blomkålshuvuden
  • 200 g broccoli
  • 20 körsbärstomater
  • 3 msk pumpakärnor eller pinjenötter
  • 2 salladshuvuden eller flera olika sorter
  • 1 kruka färska örter, t ex basilikablad
Lägg till i inköpslistan

Kupongen är laddad

Fjällrödingfilé svensk

10 % rabatt

ICA Gott Liv ca 400 g

Mer info