Storsjöhyttans rödingsallad
![Storsjöhyttans rödingsallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_39808/cf_259/storsjohyttans_rodingsallad.jpg)
En fräsch sallad av röding, blomkål, broccoli, potatis, körsbärstomater, rödlök och pumpakärnor. Rödingen, det vill säga fisken, gör att salladen blir extra matig och mättande. Enkelt och jättegott!
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2003
![Storsjöhyttans rödingsallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_39808/cf_259/storsjohyttans_rodingsallad.jpg)
Ingredienser
6 portioner
300 g varmrökt och rensad röding eller annan rökt fisk
1/2 kg kokt skalad potatis
1 stor kokt sötpotatis
1 rödlök
2 små blomkålshuvuden
200 g broccoli
20 körsbärstomater
3 msk pumpakärnor eller pinjenötter
2 salladshuvuden eller flera olika sorter
1 kruka färska örter, t ex basilikablad
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer