Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Medel

Stingig torsk i panna

Bjud familjen på denna mumsiga torsk i panna. Låt krämig färskost smaksatt med vitlök, kapris, persilja och kajennpeppar få smälta i traktörpannan med fisk, buljong samt vinäger och bjud sedan på din goda torsk i panna till potatis och ärter.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skär torsken i mindre bitar. Lägg fisken i en traktörpanna. Häll på buljong och vinäger. Låt sjuda under lock ca 5 min.
  2. Smaksätt färskosten med pressad vitlök, kapris, persilja och kajennpeppar. Klicka osten på fisken och låt smälta ner under lock 1-2 min.
  3. Servera torsken med kokt, gärna pressad potatis och ärter.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 600 g torskfilé, sej eller hoki (djupfryst eller färsk)
  • 2 1/2 dl fiskbuljong (tärning + vatten)
  • 1 msk vinäger
  • 100 g färskost
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 msk kapris
  • 2 msk finhackad persilja
  • 2 krm kajennpeppar
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer