Sticky banana à la Koh Phangan

Testa en härlig asiatisk dessert vid namn Sticky banana à la Koh Phangan. Du ugnsgrillar banan tillsammans med grötris, kokosmjölk och socker. Servera bananerna varma och njut!
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2003

Ingredienser
4 portioner
1 1/2 dl grötris
1 burk kokosmjölk (à 400 ml)
1 msk socker
1 krm salt
2 bananer
2 - 2 1/2 msk råsocker
Gör så här
00:15:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Riset hinner inte bli klart. Om jag gör det fler gånger skulle jag dubblera mängden kokosmjölk eller halvera mängden ris.
Elin
2024-06-02Gott! Även om det inte är den allra sötaste och mäktigaste desserten så passar det perfekt efter en thailändsk huvudrätt. Mitt betyg: 4
Rasmus
2013-01-29