Stephanies prisbelönta kyckling

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Stephanies prisbelönta kyckling

Utmana dig själv med Stephanies prisbelönta kyckling som får sin underbara smak i tre steg. Börja med marinering, sen barbecuegrillning och till sist låter du det smakrika, rökiga köttet bli mört i en form med barbecuesås. Saftigt och välsmakande!

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2002

Stephanies prisbelönta kyckling

Ingredienser

4 portioner
8 - 10   kycklinglår (10 kycklinglår motsvarar 5 -klubbor)
1   flaska barbequesås
1/2   sats glue (se länk under steg 2)
1/2   sats rub (se länk under steg 3)

För alla

Stephanies prisbelönta kyckling är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg om "rätt" barbecuesås används.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pork Belly-BBQ
Betyg 4 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Spare ribs El Bulli-style
Betyg 4 av 5.
81 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tandoorigrillade kycklinglår med gurksallad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bakad spetskål med BBQ-sås
Betyg 3.9 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kalkonfilé med ananas och barbequesås
Betyg 2.2 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Texasbönor
Betyg 4.9 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga