Srirachamajonnäs

Sriracha är en stark chilisås, som ursprungligen kommer från Thailand. Tillsammans med majonnäs blir den en grym dippsås eller utmärkt komplement till tacosen eller hamburgaren. Så gott!

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1096 KJ / 262 kCal
Fett28.5 g
Salt0.31 g
Kolhydrater1.9 g
Protein0.5 g
Kommentarer
6 stSamtliga ingredienser har en hållbarhet, var för sig, på flera månader. Men tillsammans, som srirachamajo, förvandlas de alltså till något av en giftcocktail efter bara 4 dagar i kylen? Hur kommer det sig?
Peter
Hur länge håller den i kylen?
Rijad
Hej Rijad! Den bör ätas inom 2-3 dagar. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Den bästa såsen till olika bowls tycker jag. Jag lägger till lite japansk soya också.
Caroline
Jättegott med flingsalt och nymalen svartpeppar!
Christine
Adderade lite sherryvinäger och något varv från svartpepparkvarnen - Mycket gott till grillat, såväl lax som T-bonesteak.
Mikael
Istället för sriracha så så använde jag vatten, blev super gott!
Viktor