Spröda kakor med choklad och havssalt 

27
5
Spröda kakor med choklad och havssalt 

Små naggande goda spröda kakor som du skapar med hjälp av små muffinsformar, mördeg med en nypa havssalt och choklad med toffeefyllning. Tips, gör dubbel sats, dessa är så goda att de smälter i munnen och förvinner fortare än kvickt.

Skriv ut
Spröda kakor med choklad och havssalt 

Ingredienser

ca 13 st
175 g
rumsvarmt smör
1 dl
strösocker
3 dl
vetemjöl
ca 1 krm
havssalt
1 tsk
bakpulver
13
bitar choklad med toffeefyllning (gärna center)
-
flingsalt (till topping)

För alla

Fri från ägg. Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.

Recept och bild i samarbete med Cloetta.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

27

Kommentarer

Sandra

2021-02-28

Mycket goda :)

Susanne

2021-02-26

Jättegoda!

Ylva

2020-12-12

Inte mycket gädda i de här kakorna 😂😂😂

Testa liknande recept