Spröda kakor med choklad och havssalt 

10
3
Spröda kakor med choklad och havssalt 

Små naggande goda spröda kakor som du skapar med hjälp av små muffinsformar, mördeg med en nypa havssalt och choklad med toffeefyllning. Tips, gör dubbel sats, dessa är så goda att de smälter i munnen och förvinner fortare än kvickt.

Skriv ut
Spröda kakor med choklad och havssalt 

Ingredienser

ca 13 st
175 g
rumsvarmt smör
1 dl
strösocker
3 dl
vetemjöl
ca 1 krm
havssalt
1 tsk
bakpulver
13
bitar choklad med toffeefyllning (gärna center)
-
flingsalt (till topping)

För alla

Fri från ägg. Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.

Recept och bild i samarbete med Cloetta.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

10

Kommentarer

Ylva

12/12/2020

Inte mycket gädda i de här kakorna 😂😂😂

Susanne

12/2/2020

Supergoda! Gillar verkligen fisksmaken från gäddan. ;)

Redaktionen ICAse

12/16/2020

Hej Susanne! Haha! Tänk så tokigt det kan bli när ett litet r saknas.... Vi har nu korrigerat texten. Hälsningar Elina

Elisabet

11/25/2020

Gädda i ugnen ,får allt va inne lite längre 😘

Testa liknande recept