Spröda kakor med choklad och havssalt
Små naggande goda spröda kakor som du skapar med hjälp av små muffinsformar, mördeg med en nypa havssalt och choklad med toffeefyllning. Tips, gör dubbel sats, dessa är så goda att de smälter i munnen och förvinner fortare än kvickt.
Samarbete med:
Cloetta
Ingredienser
ca 13 st
175 g rumsvarmt smör
1 dl strösocker
3 dl vetemjöl
ca 1 krm havssalt
1 tsk bakpulver
13 bitar choklad med toffeefyllning (gärna center)
flingsalt (till topping)
För alla
Fri från ägg. Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mycket goda :)
Sandra
2021-02-28Jättegoda!
Susanne
2021-02-26Inte mycket gädda i de här kakorna 😂😂😂
Ylva
2020-12-12