Spenatvåfflor med ostkräm och parmasegel

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Spenatvåfflor med ostkräm och parmasegel

Vill du servera våfflor som är lite mer matiga och mättande så ska du laga till spenatvåfflor med ostkräm och parmasegel. Ostkrämen har smak av oliver, parmesan och kvarg och är riktigt krämig och god.

Spenatvåfflor med ostkräm och parmasegel

Ingredienser

8 st våfflor
1   paket djupfryst hackad spenat (à 375 g)
100 g  margarin eller smör
4 dl  vetemjöl
1 msk  bakpulver
1 tsk  salt
5 dl  kallt vatten
1   vitlöksklyfta

Ostkräm

15   gröna oliver
2 1/2 dl  kvarg (10%)
1 1/2 dl  färskriven parmesan
1/2 tsk  salt
1 krm  peppar

Segel

8   tunna skivor parmaskinka

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Chiavåfflor med färska bär
Betyg 3.3 av 5.
183 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Skinkvåfflor med senapskräm
Betyg 2.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ostvåfflor
Betyg 3.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Croffles - Croissantvåfflor
Betyg 4.3 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vegovåfflor utan gluten
Betyg 3.5 av 5.
74 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Glassandwich i belgisk våffla
Betyg 4 av 5.
29 personer har röstat
Under 60 min att tillaga