Spenatvåfflor med ostkräm och parmasegel

3
0
Spenatvåfflor med ostkräm och parmasegel

Vill du servera våfflor som är lite mer matiga och mättande så ska du laga till spenatvåfflor med ostkräm och parmasegel. Ostkrämen har smak av oliver, parmesan och kvarg och är riktigt krämig och god.

Spenatvåfflor med ostkräm och parmasegel

Ingredienser

8 st våfflor
1 paket djupfryst hackad spenat (à 375 g)
100 g margarin eller smör
4 dl vetemjöl
1 msk bakpulver
1 tsk salt
5 dl kallt vatten
1 vitlöksklyfta

Ostkräm

15 gröna oliver
2 1/2 dl kvarg (10%)
1 1/2 dl färskriven parmesan
1/2 tsk salt
1 krm peppar

Segel

8 tunna skivor parmaskinka

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer