Spenattoast med ädelost och rökt lax

Denna lyxiga toast med spenatstuvning, ädelost och lax passar utmärkt till förrätt och går snabbt att laga dessutom! Stek spenaten lätt och blanda ihop stuvningen, bred den på brödet, smula på ädelosten och gratinera i ugnen. Toppa med laxen - klart för servering!

Gör så här
00:01:00
00:08:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2111 KJ / 505 kCal
Fett37.8 g
Kolhydrater15.7 g
Protein25 g
Kommentar
1 stÄr det anvisningarna i inledningen eller den som står vid receptet som gäller? Dvs ska man rosta brödskivorna först och sedan ha på stuvningen eller ska stuvningen vara på vid rostningen??
Sigrid
Hej Sigrid! Vi har nu uppdaterat ingressen. Det är texten i receptet du ska följa. Hoppas det smakar. Hälsningar Ulrika
ICA-köket