Spenatsallad med valnötter, russin och ädelost

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Spenatsallad med valnötter, russin och ädelost

Sälta och sötma samt knapriga nötter. Den här spenatsalladen har verkligen allt av detta och blir en fröjd för både ögat och smaklökarna. Salladen innehåller förutom spenat, rostade valnötter, salt ädelost och söta sultanrussin. Spenatsalladen är perfekt tillbehör på ett buffébord eller servera den bara som den är tillsammans med ett gott bröd.

Spenatsallad med valnötter, russin och ädelost

Ingredienser

4 portioner
1 1/2 dl valnötter
140 g ädelost
2 msk balsamvinäger
1 dl olivolja
2 förp babyspenat (à 65 g)
1 dl russin (gärna sultanrussin)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1931 KJ / 461 kCal
Fett41 g
Salt1 g
Kolhydrater11 g
Protein12 g

Testa liknande recept

  • Tortellini med ädelostsås
    Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Flatbread med ädelost och rödlök
    Betyg 4.6 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Päron- och ädelostflarn
    Betyg 2.8 av 5.110 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad