Spenatfrittata med knipprödbetor och getost

Betyg 1 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Spenatfrittata med knipprödbetor och getost

Stor omelett som lagar sig själv i ugnen! Spenatfrittata med knipprödbetor och getost är en underbar vegetarisk rätt. Servera gärna med ett gott bröd och en grönsallad.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010

Spenatfrittata med knipprödbetor och getost

Ingredienser

4 portioner
10 ägg
1 dl mjölk
1 tsk salt
nymalen svartpeppar
125 g färsk spenat
400 g kokt färskpotatis
200 g getost (av chèvretyp)
400 g rödbetor i knippe
1 msk honung
flingsalt
smörgåskrasse eller timjankvistar till garnering

Gör så här

00:25:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Omelett med basilika, getost och parmaskinka
Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Primörbetor, getyoghurt och smulat isterband
Betyg 4.1 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Hasselbacksrödbetor
Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Balsamico brässerad hjärtkål med getost och hasselnötter
Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Rostad sötpotatis med getost och mynta
Betyg 4.7 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Vispad getost med brynt smör och tranbär
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad