Spenatfrittata med knipprödbetor och getost

Betyg 1 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Spenatfrittata med knipprödbetor och getost

Stor omelett som lagar sig själv i ugnen! Spenatfrittata med knipprödbetor och getost är en underbar vegetarisk rätt. Servera gärna med ett gott bröd och en grönsallad.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010

Spenatfrittata med knipprödbetor och getost

Ingredienser

4 portioner
10 ägg
1 dl mjölk
1 tsk salt
nymalen svartpeppar
125 g färsk spenat
400 g kokt färskpotatis
200 g getost (av chèvretyp)
400 g rödbetor i knippe
1 msk honung
flingsalt
smörgåskrasse eller timjankvistar till garnering

Gör så här

00:25:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Calzone med getost och sötpotatis
    Betyg 3.1 av 5.87 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Getostpaj med rosmarin och rödbetor
    Betyg 3.7 av 5.20 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rödbetspaj med getost och rädisor
    Betyg 3.3 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad