Sparrismousse med löjrom

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Sparrismousse med löjrom

Sparrismousse med löjrom är perfekt att servera på festen tillsammans med bröd. Gör en mousse på sparris, kalvbuljong, gelatin, vispgrädde och kajennpeppar och servera på ekbladssallad med löjrom och körvel. Gott och vackert.

Sparrismousse med löjrom

Ingredienser

30 portioner
5 pkt sparris (djupfryst à 200 g)
1 l kalvbuljong (fond på flaska + vatten)
24 blad gelatin
1 1/5 l vispgrädde
2 msk salt
3/4 tsk kajennpeppar

Garnering

600 g löjrom eller röd stenbitsrom
3 ekbladssalladshuvuden
1 kruka körvel

Gör så här

Gör så här- texten är avsedd för 30 portioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Torskrygg med brynt smör-vinägrett
Betyg 4.2 av 5.
41 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Skummig soppa på mandelpotatis och gräslök
Betyg 4.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hasselbackspotatis mini
Betyg 4.5 av 5.
19 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Hummer med citronsmetana, forellrom och krasse
Betyg 4.7 av 5.
32 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Jordärtskockschips med citronsalt, smetana och löjrom
Betyg 4.5 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pelle Janzon-krustader
Betyg 4.7 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga