Sparrismousse med löjrom

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Sparrismousse med löjrom

Sparrismousse med löjrom är perfekt att servera på festen tillsammans med bröd. Gör en mousse på sparris, kalvbuljong, gelatin, vispgrädde och kajennpeppar och servera på ekbladssallad med löjrom och körvel. Gott och vackert.

Sparrismousse med löjrom

Ingredienser

30 portioner
5 pkt sparris (djupfryst à 200 g)
1 l kalvbuljong (fond på flaska + vatten)
24 blad gelatin
1 1/5 l vispgrädde
2 msk salt
3/4 tsk kajennpeppar

Garnering

600 g löjrom eller röd stenbitsrom
3 ekbladssalladshuvuden
1 kruka körvel

Gör så här

Gör så här- texten är avsedd för 30 portioner.
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Skummig soppa på mandelpotatis och gräslök
Betyg 4.1 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Torskrygg med brynt smör-vinägrett
Betyg 4.2 av 5.41 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Laxpytt med romsås
Betyg 3.7 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Västerbottenpaj med löjrom och grillad sparris
Betyg 3.1 av 5.121 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ostkex med löjrom
Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Färskpotatis med brynt smör och löjrom
Betyg 4.7 av 5.27 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad