Sparrismousse med löjrom

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Sparrismousse med löjrom

Sparrismousse med löjrom är perfekt att servera på festen tillsammans med bröd. Gör en mousse på sparris, kalvbuljong, gelatin, vispgrädde och kajennpeppar och servera på ekbladssallad med löjrom och körvel. Gott och vackert.

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

30 portioner
5 pkt sparris (djupfryst à 200 g)
1 l kalvbuljong (fond på flaska + vatten)
24 blad gelatin
1 1/5 l vispgrädde
2 msk salt
3/4 tsk kajennpeppar

Garnering

600 g löjrom eller röd stenbitsrom
3 ekbladssalladshuvuden
1 kruka körvel

Gör så här

Gör så här- texten är avsedd för 30 portioner.
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Torskrygg med brynt smör-vinägrett
    Betyg 4.2 av 5.41 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Laxpytt med romsås
    Betyg 3.7 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ostkex med löjrom
    Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Chawanmushi – Japansk äggkräm
    Betyg 4.4 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad