Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Spaghetti med skinka och shiitakesvamp

Ett snabblagat och välsmakande recept på spagetti med skinka och shiitakesvamp. Du gör den av pasta, lök, svamp, skinka, persilja och citron. Mättande och gott!

Detta är ett recept från Buffé nr 4, 2009
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka spagettin enligt anvisning på paketet.
  2. Skala och finhacka löken. Skär shiitakesvampen i halvor. Dela, kärna ur och finhacka chilifrukten. Fräs allt i margarin ca 3 minuter.
  3. Skär den rökta skinkan i strimlor. Tillsätt skinkan, den ska bara bli varm.
  4. Blanda i fryst hackad persilja och finrivet citronskal. Servera med spagettin.

För alla

Fri från gluten och ägg, om lämplig pasta används.
Fri från laktos och mjölkprotein, om lämpligt matfett används.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 300 g spaghetti
  • 1 gul lök
  • 100 g shiitakesvamp
  • 1/2 röd chilifrukt (tex spansk peppar)
  • 1 msk margarin
  • 300 g rökt skinka
  • 1/2 dl fryst, hackad persilja
  • finrivet skal av 1/2 citron
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?