Souvaspanna med skogssvamp och mandelpotatis serveras med hjortronkompott

2
0
Souvaspanna med skogssvamp och mandelpotatis serveras med hjortronkompott

Ett härligt recept på souvaspanna med skogssvamp och mandelpotatis serveras med hjortronkompott. Du gör det av hjortron, honung, renskav, svamp, lök, morötter, purjolök och jordärtskockor. Smakrikt och mättande!

Souvaspanna med skogssvamp och mandelpotatis serveras med hjortronkompott

Ingredienser

6 portioner
100 g hjortron
2 msk honung
färsk strimlad salvia
900 g tunt skivad renskav (Souvas)
50 g smör
5 lagerblad
5 enbär
salt och peppar
300 g skogssvamp (skogschampinjoner, Shiitake, Portabello)
1 skivad gul lök
1 skivad rödlök
2 skivade morötter
1 skivad purjolök
100 g skalade och lättkokta jordärtskockor
400 g rostad mandelpotatis

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer