Söta pannkaksmuffins

Möt en variant av klassisk ugnspannkaka, fast i söt tappning – och gräddat i muffinsplåt. Resultatet blir de mest ljuvliga pannkaksskapelser du kan tänka dig. Bjud med grädde och sylt, eller som här – krämig yoghurt, lönnsirap och bär. Sicken frukostlyx!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2016

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
19 stProvade att göra proteinpannkaksversioner av dessa! Bytte mer eller mindre bara ut vetemjölet till Tyngres proteinpannkaksmix. Det blev riktigt bra, ska definitivt göras om 😄
Liv
Mina barnbarn älskar dessa pannkaksmuffins. De säger att de är jättegoda.
Eva-britt
Jättebra ju
Melissa
Den var jätte bra!
Melissa
Så goda och så änkelt att ta med.
Anna
Behöver lite längre tid i ugnen, ca 5 min mer. Jag halverade salt och socker och det blev bra!
Frida
Enkelt och lätt att variera tillbehören.
Maria
Hur länge håller dem i Kylen efter gräddning? 2-3 dagar ? Annars så är dem super god
Max peter karl
Kan man använda vanliga pappersmuffins/bull formar till dessa? Eller är smeten för tung.
Prisca
Ska dom vara lite kletiga i mitten?
Britt-mari