Möt en variant av klassisk ugnspannkaka, fast i söt tappning – och gräddat i muffinsplåt. Resultatet blir de mest ljuvliga pannkaksskapelser du kan tänka dig. Bjud med grädde och sylt, eller som här – krämig yoghurt, lönnsirap och bär. Sicken frukostlyx!
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2016
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölkdryck och yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk och yoghurt mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt
Innehåller gluten och ägg.
Kommentarer
Britt-mari
1/16/2021Ska dom vara lite kletiga i mitten?
Martina
6/24/2020Bra mellis till en 5 och en 7-åring. De åt med god aptit och det är enkelt att variera tillbehören. Serverade med jordgubbssylt, grädde, banan och mitella.
Åsa
6/16/2020Går dom att frysa?
Redaktionen ICAse
6/16/2020Hej Åsa! Det går bra att frysa dem men som det mesta är de godast nygräddade :) Hälsningar Ulrika