Nyårsbubbel med blodapelsin

Betyg 2.8 av 5.
69 personer har röstat
0
Nyårsbubbel med blodapelsin

Gillar du dina drinkar lite beska och med en viss bitterhet? Då ska du prova att blanda mousserande vin med campari och isbitar av blodapelsinjuice. Kallt, läskande och utmärkt som fördrink på nyårsafton!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2013

Nyårsbubbel med blodapelsin

Ingredienser

6 portioner
6 tsk  campari
12   isbitar blodapelsinjuice
1   flaska halvtorrt mousserande vitt vin

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
69 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Mimosa
Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Färskpressad citrusjuice med mousserande vin
Betyg 2.8 av 5.
41 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tropical punch
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vit glühwein/fläderdryck
Betyg 2.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Drink med morot, kokos och apelsin
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Apelsinvin med ingefära
Betyg 3.2 av 5.
52 personer har röstat
Under 30 min att tillaga