Nyårsbubbel med blodapelsin

Betyg 2.8 av 5.69 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Nyårsbubbel med blodapelsin

Gillar du dina drinkar lite beska och med en viss bitterhet? Då ska du prova att blanda mousserande vin med campari och isbitar av blodapelsinjuice. Kallt, läskande och utmärkt som fördrink på nyårsafton!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2013

Nyårsbubbel med blodapelsin

Ingredienser

6 portioner
6 tsk campari
12 isbitar blodapelsinjuice
1 flaska halvtorrt mousserande vitt vin

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.69 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Blodapelsin-spritzer
Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Mimosa
Betyg 4.6 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Färskpressad citrusjuice med mousserande vin
Betyg 2.8 av 5.41 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Negroni
Betyg 4.8 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Tropical punch
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Vit glühwein/fläderdryck
Betyg 2.9 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad