Nyårsbubbel med blodapelsin | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Nyårsbubbel med blodapelsin

Gillar du dina drinkar lite beska och med en viss bitterhet? Då ska du prova att blanda mousserande vin med campari och isbitar av blodapelsinjuice. Kallt, läskande och utmärkt som fördrink på nyårsafton!

Detta är ett recept från Buffé nr 12, 2013
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Fördela camparin i 6 glas (för 6 portioner).
  2. Lägg i två isbitar blodapelsinjuice per glas.
  3. Fyll upp med det mousserande vinet.
  4. Servera genast.

Ingredienser

Portioner: 6
  • 6 tsk Campari
  • 12 isbitar blodapelsinjuice
  • 1 flaska halvtorrt mousserande vitt vin
Lägg till i inköpslistan