Snabbkaka

Enkel och snabblagad kaka att servera som efterrätt eller som fika. Denna mumsiga snabbkaka gör du på ägg, socker, smör, mjöl och garnerar med bär som exempelvis vinbär eller hallon.
Ett recept från:
Buffé nr 7, 1998

Gör så här
00:30:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
24 stBlev riktigt gott faktiskt. Gjorde lite annorlunda än receptets tillvägagångssätt, blandade mjölet och sockret och sen hävde jag bara i allt annat samtidigt och vispade till det. La även i en handfull kokos, vilket gav en god smak och konsistens till kakan. Hittade dock bara min sockerkakeform, så gräddningstiden blev ca 38 minuter mitt i ugnen istället, men blev hur gott som helst, och barnen åt upp hela på inte mindre än 7 minuter.
Robin
Behöver 9minuter för att gräddas färdigt i mitten,kan inte lägga på bären förutom de 9extra minuterna i slutändan. Har inga bär på min jag glaserar den med smakrik glacyr Mmmmmgottigottgott
Pia
Mycket god o enkel att sno ihopa,kan smaksättas efter tycke o fantasi👍🌻
Pia
Håller med Hanna, har varit i ugnen i 45 minuter och fortfarande dallrar kakan. Hade djupfrysta hallon, kanske för mycket vätska i trots allt. Pirjo
Pirjo
Hällde på massa bär och den har nu vart inne i ugnen 45 min och fortfarande helt mjuk i mitten... Tiden stämmer inte alls. Vet inte om det är bären som gjort det men absolut inte tillräckligt med en halvtimme i alla fall
Hanna
”Snabbkaka” Också ”grädda i ugnen i 30 min” Hahah
Louise
Jättegod kommer göra detta recept igen varje vecka och så kommer jag be dom på mitt jobb att göra detta och alla andra som jag känner att göra detta med passar perfekt med vispad Grädde och Glass till och bjuda på detta till alla i hela familjen alla släktingarna alla kusinerna och till alla dina vänner ska man bjuda detta på passar att göra detta till alla högtider och traditioner och till alla som fyller år ska man bjuda på detta lägg i bär saften efter att har tagit ur den ur frysen och värmt den i micon i 5 minuter och sen när du kommit in på steg 4 lägg på alla dina favorit bären ovan på Så det täcker överallt på hela kakan sen så häller du det som finns kvar av bär saften på kakan och sen sätter du in den i mitten på ungen i max 30 minuter och sen så medans kakan är i Ungern så kan du vispa visp grädde med en elvisp på först nummer 1 sen ökar du 1 steg i taget till du har kommit upp till högsta nivån på nummet på elvispen till visp grädden är jätte flugit och inte rinner ut ur burken och så kan du lägga kakan på en tallrik med vispad grädde och glass till och bjuda på detta till alla som du känner på alla högtiderna och till alla traditionella och till alla som fyller år ska du bjuda på detta med en gång och du kan ha detta och göra detta varje lördag som en tradition och högtidligt att att göra detta varje lördag och bjuda på detta från och med nu det kommer jag att göra varje helg så god som denna är så ger jag den 100 poäng och mer jag kommer lägga in detta i mitt recept att göra detta varje helg mums mums får se hur mycket av kakan som finns kvar efter detta bär bak verk tro
Petra
Hade i lite mortlad kardemumma och lade i färska, skivade jordgubbar. Kakan blev nästan godare nästa dag. Blev lite som en mazarin kaka.
Eva-marie
Ska det inte vara bakpulver i?
Eva-marie
Hej Eva-Marie! Nej, inget bakpulver i den här kakan. 😊 Hälsningar Elina
ICA-köket
Tog banan och choklad "pluppar " det blev jätte gott. Synd att jag inte kan bifoga bild
Vanessa