Snabb äppelpaj

Snabb äppelpaj är en enkel och god paj med kort tillagningstid. Pajens goda smak kommer ifrån äpplen, brun farin, havregryn och hasselnötskärnor. Servera äppelpajen med glass, vaniljsås eller lättvispad grädde.

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
16 stBlev lite torr, kanske man ska köra bara äpplena i mikron några minuter innan man lägger på degen? Gott med nötterna!
Vilhelmina
Om man kör i ugnen istället , Grader och tid ungefär ..?
Josephine
Hej Josephine! Bra fråga. Kanske kan du ta tillagningsanvisningen från den här pajen; https://www.ica.se/recept/varldens-godaste-appelsmulpaj-714125/ Eller så sätter du ugnen på 200 grader och provar dig fram! ;) Lycka till! Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Jättegod fastän det inte blir färg på kakan.
Susanne
Busenkelt och klart över förväntan
Sara
Jete bra
Abdulkadir
Förvånande gott och krispigt!
Elisabet
Mycket god men aning torr. Nästa gång ringlar jag nog lite sirap över.
Anna-karin
Mycket god! Följde receptet från början till slut. Blev utmärkt, absolut inte torrt.
Katarina
Supergod paj men det ska vara utan nötter och man ska inte köra den hela tiden ut för det är då den blir torr.... Man kan sätta in formen ett par minuter med bara äpplena och sen ha på smuldegen så får man mjuka goda äpplen med ett saftigt gott skal. Jag gjorde havrebollar av smuldegen.....underbart gott vid akut sötsug.
Maria
Vills det exprimentera mera? Byt ut lite av havregrynen mot cornflaces och lite krossade digistive kexs, det blev inte helt fel. Nötterna blev mums, tack för tippset.Tack!
Ann-charlotte