Snabb aioli

Piffa upp middagen med en snabb aioli som blir klar på nolltid. Istället för att vispa och hälla med exakt precision så tar du hjälp av en klassisk stavmixer. Tillsätt alla ingredienser och för ner din stavmixer i botten och för den sakta uppåt. Sedan är det klart!

Gör så här
Tänk på att alla ingredienser håller samma temperatur och att mixa dessa i en hög smal bunke (max 8 cm i diameter).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
259 stSupergod och enkelt. Går väldigt snabbt att göra.
Jan
Och det fungerar!
Karin
Bra Magnus, gjorde exakt som du. Blev toppen!
Johan
Jag har gjort mycket aioli, men då detta recept verkade så enkelt så följde jag det utan avvikelser. Aiolin gick inte ihop, blev eu tom sås. Satte in den i kylen, mixade igen, samma resultat. Lösning: ny skål, i med en äggula och lite citronsaft. Håll långsamt i såsen, vispa med vanlig visp under tiden - perfekt aioli!
Magnus
Bästa aiolin och busenkel att göra 😋
Christer
perfekt
Anna
Perfekt 👌
Susanne
Rinnig
Kjell
Underbart och verkligen enkelt!
Gustav
Fiasko .
Peter