Snabb aioli

Piffa upp middagen med en snabb aioli som blir klar på nolltid. Istället för att vispa och hälla med exakt precision så tar du hjälp av en klassisk stavmixer. Tillsätt alla ingredienser och för ner din stavmixer i botten och för den sakta uppåt. Sedan är det klart!

Gör så här
Tänk på att alla ingredienser håller samma temperatur och att mixa dessa i en hög smal bunke (max 8 cm i diameter).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Suverän, smaksatte med lime. Det här gör vi om
Kerstin
2025-09-06Jättegod! Mixa på som vanligt så blev den jättebra 👍
Maria
2025-08-22Supersmart recept men får inte riktigt till smaken, rapsoljan tar över...försökt med mindre rapsolja men då känns den rinnig.
Paula
2025-08-22Hej Paula! Kan det varit så att du använd kallpressad rapsolja, i så fall, prova med vanlig eller en solrosolja eller annan neutral olja. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
2025-08-25