Smulpaj med nektarin

Nektarinpajen med lite exotiska smaker kommer att bli din nya favorit. Bäst blir nektarinpajen när den görs av mogna nektariner. Pajdegen har en god smak av riven kokos och blir härligt knaprig av havregrynen. Nektarinerna skär du i tunna klyftor och extra fräsch blir smaken av skal och saft från limen.

Gör så här
00:20:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
God paj men smaken av limeskal tog över. Om jag gör denna igen skulle jag hoppat över limeskal helt och enbart använt limesaften.
Matilda
2025-07-19Hej, är farten igen. Hade inte tillräckligt med nektariner så det flög i päron och äpplen oså. Kryddade med färskriven ingefära och kanel. Kalasgott Peter
Peter
2024-07-23Ska skalet vara kvar på nektarinerna ?
Marie
2024-07-22Hej Marie! Ja, skalet ska vara kvar. Hoppas det smakar! Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
2024-07-22