Smörrebröd med rostbiff, gurksallad och avokadomajonnäs

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Smörrebröd med rostbiff, gurksallad och avokadomajonnäs

Det här smörrebrödet med rostbiff görs på kavring och toppas med gurksallad och avokadomajonnäs. Perfekt att bjuda på om man dukar upp en buffé – men visst är den lika god att äta en vanlig lunch!

Smörrebröd med rostbiff, gurksallad och avokadomajonnäs

Ingredienser

8 st

Gurksallad

2 saltgurkor
1 dl syltlök
1/2 kruka persilja
svartpeppar

Avokadomajonnäs

1 avokado
1 dl majonnäs
1 msk hackade dragonblad i vinäger
1/2 dl rostad lök
salt

Montering

8 skivor kavring
1 msk smör (till bröden)
8 små salladsblad (gärna huvudsallad)
8 skivor rostbiff

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per st

Energi1150 KJ / 275 kCal
Fett18 g
Salt1 g
Kolhydrater17 g
Protein103 g

Testa liknande recept

  • Vegansk currysill av aubergine
    Betyg 4.1 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad