Smördegssnurror med lingon och brie

Smördegssnurror är det perfekta drinktilltugget – enkla att tillaga, goda att äta, vackra att servera och går att förbereda innan kalaset. I det här receptet har vi fyllt snurrorna med syrliga lingon, salt brieost och knapriga valnötter.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2022

Gör så här
00:15:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat per st.
Energi305 KJ / 73 kCal
Fett5 g
Salt0.2 g
Kolhydrater4 g
Protein2 g
Kommentarer
11 stSka smördegen kavlas ut något?
Sara
Hej Sara! Smördegen behöver inte kavlas. Vänliga hälsningar Leif
ICA-köket
Hur är de att äta kalla? Tänkte ta med på picknick..
Josefin
Hur mycket honung ska man ha på varje snurra egentligen? Finns inget mått på det. Gör dom för andra gången nu, jättegoda! Använder mig av färdig Smördeg glutenfri dock.
Robert
Hej Robert! Man ringlar bara lite honung på varje smördegssnurra, det är lite svårt att säga exakt i mängd. Ett tips är att provsmaka sig fram. Hälsningar Leif
ICA-köket
Jag tyckte smördegssnurrorna var ganska smaklösa. Följde receptet exakt, nästa gång blir det mer honung och salt på.
Åsa
Kan man göra dem dagen innan och värma på lite innan de serveras?
Inger
Hej Inger! De går bra att förbereda dagen innan och värma på innan servering. 😊 Lycka till. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Hej! Man kan väl lika gärna ta färska lingon?
Agneta
Hej Agneta! Ja, det går såklart bra! Hoppas det smakar! Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Godaste snacksen. Hade hackade mandel i och det funkade bra
Annika
Hej! Går det att byta frysta lingon mot frysta vinbär?
Erjena
Gör dem för andra gången! Hur länge kan man förvara dem utan att frysa ner dem? 1vecka?
Urve
Är det ok att frysa in snurrorna
Kerstin
Hej Kerstin! Det går bra att frysa in snurrona men de är inte lika frasiga efter upptining som nygräddade. 😊 Hälsningar Elina
ICA-köket