Smördegssnurror med lingon och brie

Betyg 4.3 av 5.26 personer har röstat
Receptet har 10 kommentarer
Smördegssnurror med lingon och brie

Smördegssnurror är det perfekta drinktilltugget – enkla att tillaga, goda att äta, vackra att servera och går att förbereda innan kalaset. I det här receptet har vi fyllt snurrorna med syrliga lingon, salt brieost och knapriga valnötter.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2022

Smördegssnurror med lingon och brie

Ingredienser

ca 30 snittar
1 förp kyld smördeg (à 250 g)
200 g brieost
1 dl hackade valnötskärnor
1 dl frysta lingon
1 - 2 msk flytande honung
flingsalt

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

10 st
  • Hur är de att äta kalla? Tänkte ta med på picknick..

    Josefin

  • Hur mycket honung ska man ha på varje snurra egentligen? Finns inget mått på det. Gör dom för andra gången nu, jättegoda! Använder mig av färdig Smördeg glutenfri dock.

    Robert

    Hej Robert! Man ringlar bara lite honung på varje smördegssnurra, det är lite svårt att säga exakt i mängd. Ett tips är att provsmaka sig fram. Hälsningar Leif

    ICA-köket

  • Jag tyckte smördegssnurrorna var ganska smaklösa. Följde receptet exakt, nästa gång blir det mer honung och salt på.

    Åsa

Näringsvärde per portion

Näringsvärdet är beräknat per st.
Energi305 KJ / 73 kCal
Fett5 g
Salt0.2 g
Kolhydrater4 g
Protein2 g

Testa liknande recept

  • Inbakad brie
    Betyg 3.3 av 5.28 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Smält brieost med rostad potatis
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Bakad brie med glöggrussin
    Betyg 2.9 av 5.54 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad