Smördegssnurror med getost och rabarber

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Smördegssnurror med getost och rabarber

Krispiga smördegssnurror med krämig getost och syrlig rabarber – en oväntad men ljuvlig smakkombo. Perfekta som tilltugg, på buffébordet eller som en förrätt med sallad. Söta, salta, smöriga – och farligt enkla att göra.

Ett fat med smördegssnurror och två glas med cider vid sidan om.

Ingredienser

20 st
1/2 dl pinjenötter
150 g getost
1 förp färsk kyld smördeg (à 280 g)
salt
peppar
1 äggula
1/2 dl rabarber- , fikon- eller körsbärssylt (se länk i text för hemmagjord rabarbersylt)

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per st

Energi414 KJ / 99 kCal
Fett7 g
Salt0.3 g
Kolhydrater6 g
Protein3 g

Testa liknande recept

  • Rödbetspaj med getost och rädisor
    Betyg 3.3 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Crostini med olika toppings
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Sallad på rabarber och getost
    Betyg 4 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Getostgrillad paprika
    Betyg 3.4 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad