Smältsill

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
0
Smältsill

Varför inte servera den klassiska svenska matjessillen på nytt sätt nästa gång? Lägg sillen på ett somrigt fat med dill, lök och ägg runtom. Smält smör och slå det hett över sillen och servera direkt med nykokt färskpotatis. En mycket god sommarrätt!

Smältsill

Ingredienser

4 portioner
2   burkar matjessill (à 200 g)
2   finhackade rödlökar
3   hårdkokta ägg
1   knippe dill
50 g  smör

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Matjessill med päronhack
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matjessallad
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Alexandras enkla matjessallad
Betyg 3 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sillgodis
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matjessill med rödbetor, brynt smör och pepparrot
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Matjessillröra med ägg, rödlök och senap
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga