Alexandras enkla matjessallad
Alexandras enkla matjessallad är väldigt vacker och smakar underbart. Grunden består av matjessill, ägg, tomat, potatis och krispig rödlök som du varvar i en skål tillsammans med smarrig sås av sillspad, majonnäs och finhackad dill. Servera och njut!
Ingredienser
4 portioner
2 - 3 ägg
1 rödlök
4 medelstora kokta potatisar
2 tomater
1 burk hela filéer matjessill (à 570 g)
1 1/2 dl majonnäs (helst egengjord)
1/2 dl spad från sill
4 kvistar dill
gräslök
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
En underbart god sallad. Som sås så tog jag Turkisk youghart blandat med fryst dill och kryddade med lite svartpeppar och sillspad. Använde Klädholmens matjesill på burk
Mildred
2011-07-25