Smält sylta med pistage och cornichons

1
1
Smält sylta med pistage och cornichons

Klassisk sylta smaksatt med hackade pistagenötter och smågurkor. Här bjuder vi på en annorlunda variant av kalvsyltan till julbordet eller buffén. Rätten går snabbt att röra ihop och står sen kallt över natten.

Smält sylta med pistage och cornichons

Ingredienser

4 portioner
400 g kalvsylta
1/2 dl pistagenötter
1/2 dl grovhackade cornichons
1 dl grovhackad persilja

För alla

Kontrollera ingrediensförteckningen på kalvsyltan.
Fri från ägg, gluten, laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Tips

Receptet är provlagat för 4 portioner men passar även för 8 portioner på ett buffébord.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentar

Paula

2022-12-22

Supergott, men skippat persiljan hade pumpakärnor istället för pistage. Sen åt vi med knäcke och rostad lök till...

Näringsvärde per portion

Energi 627 KJ / 150 kCal
Fett 94 g
Kolhydrater 24 g
Protein 138 g
Läs mer om näringsvärden