Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

1-4 TIM | Medel

Smält sylta med pistage och cornichons

Klassisk sylta smaksatt med hackade pistagenötter och smågurkor. Här bjuder vi på en annorlunda variant av kalvsyltan till julbordet eller buffén. Rätten går snabbt att röra ihop och står sen kallt över natten.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Smält syltan i en kastrull. Grovhacka nötter, cornichoner och persilja. Blanda ner det i syltan.
  2. Häll upp syltan i en form och ställ kallt över natten.
  3. Servera gärna syltan med lite extra cornichoner och pistagenötter.

För alla

Kontrollera ingrediensförteckningen på kalvsyltan.
Fri från ägg, gluten, laktos och mjölkprotein.

Tips

Receptet är provlagat för 4 portioner men passar även för 8 portioner på ett buffébord.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 400 g kalvsylta
  • 1/2 dl pistagenötter
  • 1/2 dl grovhackade cornichons
  • 1 dl grovhackad persilja
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 627 kJ / 150 kCal