Små rårakor med vegansk skagen

Betyg 4.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Små rårakor med vegansk skagen

Husmansklassikern rårakor med en twist: i miniformat och toppade med vegansk skagenröra med rödlök, dill och tångkaviar. Servera gärna de veganska rårakorna som förrätt, både lyxigt och enkelt.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2020

Små rårakor med vegansk skagen

Ingredienser

4 portioner

Skagen

1/2 dl osötad sojadryck
1 dl neutral rapsolja
1 tsk dijonsenap
2 tsk färskpressad citronjuice
1 rödlök
1 dl hackad dill
50 g tångcaviar

Rårakor

600 g fast potatis
1/2 tsk salt
2 krm svartpeppar
neutral olja (till stekning)

Till servering

tångcaviar
finhackad rödlök

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Vegovåfflor utan gluten
    Betyg 3.5 av 5.76 personer har röstat
    Receptet har 15 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Potatis- och halloumiråraka
    Betyg 4.5 av 5.42 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Hash browns
    Betyg 3.9 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad