Skumtomtepannacotta

Pannacotta på skumtomtar och grädde, ja så enkelt är det att göra en skumtomtepannacotta. Garnera pannacottan med vispad grädde, färska bär och en extra skumtomte vid servering.

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat per portion exkl serveringstillbehör.
Energi1539 KJ / 368 kCal
Fett33 g
Salt0.07 g
Kolhydrater16 g
Protein2 g
Kommentarer
39 stJag gjorde med påskskum och tyckte den blev lite svag i smaken. Gjorde då en vispad grädde med lemoncurd som jag klickade uppepå. Mycket gott. :)
Anna
Jag gjorde detta med påskskum och det blev ok, men lite smaklöst, även med vit och mörk choklad ovanpå. Skulle kanske ha haft citronsaft/skal i eller något. Det blev också för segt/pudding-liknande/kladdigt i stället för krämigt eller lent. Det kanske beror på att jag ändrade mängderna lite p.g.a. att jag bara hade 75g godis, men det kanske är tänkt att det ska bli en sådan konsistens ändå? I alla fall tyckte de andra som åt det att det var gott!
Sofie
Väldigt gott och enkelt. Gör detta varje julafton till efterrätt!
Emma
Gott och enkelt! Serverade med en halloncoulis och färska hallon ovanpå.
Agnetha
Supergott enligt vissa, smaklöst eller till och med äckligt enliga andra. Snacka om olika uppfattningar!
Jonas
Den var tyvärr smaklös, kommer inte göra om den. Inte gott alls.
Vanita
Inte gott kan jag säga.Skämdes när jag bjöd på den. Gjorde jag nåt fel? Var ju inte mycket man kunde göra fel. Tråkigt för det lät ju jättegott. Kan kanske få en andra chans?!?
Eva
Kan man göra dom dagen innan servering?
Eva-lena
Hej Eva-Lena! Det går bra att förbereda pannacottan. Victor här nedan skriver att den till och med blir godare då :) Lycka till och hoppas du gillar desserten. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Lätt att göra och väldigt gott att äta!
Jennie
Enkelt smidigt
Anna