Skaldjursfritters med krasse och pepparrot

Betyg 4.2 av 5.
13 personer har röstat
0
Skaldjursfritters med krasse och pepparrot

Bjud dina gäster på krispiga skaldjursfritters med krasse och pepparrot. Fritera dina frityrsmetstäckta skaldjur tills de har en gyllene färg. Duka upp tillsammans med en härlig len kräm av crème fraiche där du blandat i pepparrot, citron och krasse.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2000

Skaldjursfritters med krasse och pepparrot

Ingredienser

4 portioner
100 g blåmusslor (utan skal)
200 g skalade räkor
100 g frysta calamares
2 ägg
1 1/2 dl vetemjöl
3 msk grovt rivet torrt vitt bröd
1/2 tsk bakpulver
1/2 dl mjölk
olja (till fritering)
1 tsk salt
3 msk riven pepparrot
2 dl crème fraiche
2 tsk pressad citronsaft
1 ask krasse
1 tsk grovmalen svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.
13 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Skaldjurspaella i långpanna
Betyg 3.4 av 5.
37 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Risotto frutti de mare
Betyg 3.6 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Friterad bläckfisk med limesås
Betyg 2.9 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Broccoli med musselemulsion
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Grillade lökar med curry- och musseldipp
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sallad med blå kongopotatis och blåmusslor
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga