Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Medel

Sillbiff från Buhres fisk

Sillbiff med härliga inslag från tabasco, dijonsenap och dill. Fisken paneras och steks tills den får en krispig yta. Tillsammans med den fylliga och smakrika remouladsåsen är sillen magnifik.

Detta är ett recept från Buffé nr 5, 2003
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda ihop färsen. Forma 8 portionsbiffar (för 4 port). Smörstek biffarna i 3-4 minuter per sida.
  2. Rör ihop remouladsåsen. Salta och peppra.
  3. Servera gärna på skånsk kavring.

För alla

Läs noga ingredienserna på majonnäsen. I övrigt innehåller rätten laktos, gluten och ägg.
Gör glutenfri: byt vetemjölet mot majsstärkelse (Maizena), använd glutenfritt ströbröd och servera på glutenfritt bröd.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 400 g malen sill - eller strömmingsfilé
  • 1 liten hackad gul lök
  • 1 msk vetemjöl
  • 2 tsk ströbröd
  • 1 dl mjölk (3%)
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk vitpeppar
  • 1/2 dl finskuren dill
  • 5 droppar tabasco
  • 1 msk dijonsenap
  • smör till stekning
Remouladsås
  • 0,8 dl majonnäs
  • 1/2 dl lättfil
  • 1/2 dl bostongurka
  • 1 tsk kapris
  • 1 msk senap
  • 2 msk hackad persilja, dill och/eller gräslök
  • salt och peppar
Lägg till i inköpslistan

Kupongen är laddad

Majonnäs

5:- Rabatt

Hellmanns Real Mayonnaise 180-400 g/225 ml

Mer info

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer