Cornbread

Cornbread är ett måste på thanksgivingmiddagen men passar även bra till heta grytor. Brödet praktiskt taget smälter i munnen och sötman kompletterar salta och heta rätter otroligt bra! Brödet bakas med bland annat filmjölk, majsmjöl och socker.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2022

Ingredienser
6 portioner
125 g smör + lite till formen
1 1/2 dl socker
2 ägg
2 1/2 dl lättfil
1 tsk bakpulver
2 1/2 dl vetemjöl
2 1/2 dl majsmjöl
1 tsk salt
Gör så här
00:40:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
På tok för sött! Kändes mer som sockerkaka än bröd.
Caroline
2024-04-17Så fruktansvärt gott. Tack Moa D.T. i Lund för att jag fick smaka.
Susanne
2024-03-10Supergod, jag byter ut vetemjölet mot glutenfri mix mjöl så att receptet passar mina behov. Brödet blir god till frukost eller som side dish för chilli con carne.
Mireya
2024-03-05