Sill- och potatismacka

Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Sill- och potatismacka

Enkelt och fräscht mellanmål. Sill- och potatismackan går snabbt att sätta samman och går att förbereda innan måltiden. Mellanmålet är förvånansvärt mättande och garneras med majonnäs, rädisor och gräslök.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1999

Sill- och potatismacka

Ingredienser

8 portioner
4 runda kakor mörkt bröd
smör eller lättmargarin

Fyllning

5 kokta kalla potatisar
1 liten gul lök
1 burk matjessillfiléer (à 200 g)
2 dl crème fraiche
3 msk majonnäs
2 krm pepparmix
1 dl hackad gräslök

Garnering

1 dl majonnäs
1 1/2 dl hackad gräslök
10 hackade rädisor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Sillbruschetta
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Matjessill med citron- och pepparrotscrème och ägg
Betyg 4.7 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sillomelett
Betyg 1.9 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lergrytebakad potatis med matjessill
Betyg 3.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Matjesrulle
Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Matjessillbruschetta med rödbetor, saltgurka och ägg
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad