Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Sill i rädisröra

Sill i rädisröra är ett läckert tillbehör som du serverar kallt. Sillen och rädisorna får även sällskap av lök och citron i denna härliga sillröra på crème fraiche.

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2004
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 8 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Låt sillen rinna av väl och skär den i bitar.
  2. Hacka rädisor och rödlök.
  3. Blanda lättcrème fraiche, rädisor, lök, gräslök och citronskal.
  4. Rör ner sillen. Ställ kallt till serveringen.

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: använd mjölkfri crème fraiche eller naturell softspread utrörd till lagom konsistens.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Ingredienser

Portioner: 8
  • 1 burk 5-minuters sill (à 420 g)
  • 8 rädisor
  • 1/2 rödlök
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 2 msk hackad gräslök
  • rivet skal av 1/2 citron
Lägg till i inköpslistan