Sill i rädisröra
![Sill i rädisröra](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Sill i rädisröra är ett läckert tillbehör som du serverar kallt. Sillen och rädisorna får även sällskap av lök och citron i denna härliga sillröra på crème fraiche.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2004
![Sill i rädisröra](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
8 portioner
1 burk 5-minuters sill (à 420 g)
8 rädisor
1/2 rödlök
2 dl lätt crème fraiche
2 msk hackad gräslök
rivet skal av 1/2 citron
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: använd mjölkfri crème fraiche eller naturell softspread utrörd till lagom konsistens.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Hej jag undrar hur mycket fraice det ska vara till inläggningen? Hälsningar Lasse F.
Lars
2010-12-19