Blanda en läskande alkoholfri sommardrink i en stor glasburk med tappkran och låt gästerna förse sig själva. Med lock på burken håller sig sötsugna getingar borta. Variera med jordgubbs-, blåbärs- eller svartvinbärssaft nästa gång!
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2016
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Kommentarer
Eva
2019-12-30Vitt vin borde väl fungera bra ;) Hälsningar, Eva
Redaktionen ICAse
2020-01-03Hej Eva! Inget vi har provat men det borde väl gå bra. Hälsningar Michelle
Hannele
2019-07-12Väldigt god, vuxen smak, även utan alkohol. Serverade på sonens bröllop och fick göra en sats till då den var så omtryckt
Fredrika
2018-06-17Hej det låter jättestarkt med 75cl. Jag brukar ta 4cl i ett highballglas och ca 3dl övrig väska. Förenkelhetens skull 1cl per dl. Alltså 4l drinkbål blir 40cl gin.