Shrimp rolls med brioche

Betyg 4.6 av 5.
14 personer har röstat
3
Shrimp rolls med brioche

Istället för lobster roll – gör shrimp roll där krämig och syrlig räkröra med selleri, citron och majonnäs utgör fyllningen. Servera räkröran i ett saftigt vitlöksrostat briochebröd, perfekt som förrätt eller enkel lunch.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2019

Shrimp rolls med brioche

Ingredienser

4 portioner
1 selleristjälk
200 g frysta skalade räkor
1 dl majonnäs
1 - 2 krm chiliflakes
1 tsk finrivet citronskal
salt
svartpeppar
3 msk smör
1/2 vitlöksklyfta
4 korvbröd av brioche
2 msk finskuren gräslök

Till servering

citronklyftor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.6 av 5.
14 personer har röstat

Kommentarer

Mycket gott gav mersmak

Alexandra

2024-06-21

Mycket gott och uppskattat av gästerna 🤗

David

2021-12-31

Mycket gott ! Love it

Niklas

2021-12-30

Näringsvärde per portion

Näringsvärdet är exkl. citronklyftor.
Energi1929 KJ / 461 kCal
Fett31 g
Salt2 g
Kolhydrater32 g
Protein14 g

Testa liknande recept

Lobster roll med brioche
Betyg 4.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hummersallad med marinerad morot
Betyg 4.6 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hummertaco
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Taco med revbensspjäll
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hummersliders
Betyg 4.2 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lax- och grönkålspaj
Betyg 3.8 av 5.
17 personer har röstat
Under 60 min att tillaga