Shrimp rolls med brioche

6
0
Shrimp rolls med brioche

Istället för lobster roll – gör shrimp roll där krämig och syrlig räkröra med selleri, citron och majonnäs utgör fyllningen. Servera räkröran i ett saftigt vitlöksrostat briochebröd, perfekt som förrätt eller enkel lunch.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2019

Shrimp rolls med brioche

Ingredienser

4 portioner
1
selleristjälk
200 g
frysta skalade räkor
1 dl
majonnäs
1 - 2 krm
chiliflakes
1 tsk
finrivet citronskal
-
salt
-
svartpeppar
3 msk
smör
1/2
vitlöksklyfta
4
korvbröd av brioche
2 msk
finskuren gräslök

Till servering

citronklyftor

För alla

Kontrollera noga innehållet i majonnäsen och brödet.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt matfett.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Näringsvärdet är exkl. citronklyftor.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1929 KJ / 461 kCal
Fett 31 g
Salt 2 g
Kolhydrater 32 g
Protein 14 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept