Shrimp rolls med brioche

Betyg 4.6 av 5.
12 personer har röstat
2
Shrimp rolls med brioche

Istället för lobster roll – gör shrimp roll där krämig och syrlig räkröra med selleri, citron och majonnäs utgör fyllningen. Servera räkröran i ett saftigt vitlöksrostat briochebröd, perfekt som förrätt eller enkel lunch.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2019

Shrimp rolls med brioche

Ingredienser

4 portioner
1   selleristjälk
200 g  frysta skalade räkor
1 dl  majonnäs
1 - 2 krm  chiliflakes
1 tsk  finrivet citronskal
salt
svartpeppar
3 msk  smör
1/2   vitlöksklyfta
4   korvbröd av brioche
2 msk  finskuren gräslök

Till servering

citronklyftor

För alla

Kontrollera noga innehållet i majonnäsen och brödet.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt matfett.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Näringsvärdet är exkl. citronklyftor.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.6 av 5.
12 personer har röstat

Kommentarer

Mycket gott och uppskattat av gästerna 🤗

David

2021-12-31

Mycket gott ! Love it

Niklas

2021-12-30

Näringsvärde per portion

Energi1929 KJ / 461 kCal
Fett31 g
Salt2 g
Kolhydrater32 g
Protein14 g

Testa liknande recept

Lobster roll med brioche
Betyg 4.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hummertaco
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Taco med revbensspjäll
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hummersliders
Betyg 4.2 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad macka med julskinka och gurkmajonnäs
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Friterade potatisskal med löjromsdipp
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga