Shrimp rolls med brioche

7
0
Shrimp rolls med brioche

Istället för lobster roll – gör shrimp roll där krämig och syrlig räkröra med selleri, citron och majonnäs utgör fyllningen. Servera räkröran i ett saftigt vitlöksrostat briochebröd, perfekt som förrätt eller enkel lunch.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2019

Shrimp rolls med brioche

Ingredienser

4 portioner
1 selleristjälk
200 g frysta skalade räkor
1 dl majonnäs
1 - 2 krm chiliflakes
1 tsk finrivet citronskal
salt
svartpeppar
3 msk smör
1/2 vitlöksklyfta
4 korvbröd av brioche
2 msk finskuren gräslök

Till servering

citronklyftor

För alla

Kontrollera noga innehållet i majonnäsen och brödet.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt matfett.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Näringsvärdet är exkl. citronklyftor.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1929 KJ / 461 kCal
Fett 31 g
Salt 2 g
Kolhydrater 32 g
Protein 14 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept